top of page

Algemene voorwaarden Maison de l'Aumance

Welkom bij Maison de l'Aumance. Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

 

Definities:

Eigenaar: Sies Wiegersma en Ilse Posthumus

Beheerder: vervanger bij afwezigheid van de eigenaar

Gast: hoofdgast en medegasten die in Maison de l'Aumance verblijven

 

Algemeen

* De hoofdgast moet 18 jaar of ouder te zijn, is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten, en moet een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.

* Prijzen zijn inclusief btw, linnengoed, opgemaakte bedden, water, elektriciteit, Wifi en eindschoonmaak. Exclusief ontbijt, lunch en diner en toeristenbelasting. Deze dienen ter plaatste te worden voldaan. U kunt bij ons niet per bankkaart betalen.

* Maison de l'Aumance is helaas niet geschikt voor kinderen en mensen in een rolstoel.

* Onze kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van twee personen. Eventueel tegen extra betaling, kunnen wij een bed bijzetten voor een derde persoon. Graag vooraf reserveren.

* Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

* Uiteraard verwachten we dat onze gasten eventuele beschadigingen, vermissingen bij ons melden. Eventuele kosten worden in rekening gebracht.

* Maison de l'Aumance is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties.

* We verwachten dat onze gasten instructies van de eigenaar of beheerder opvolgen.

* De eigenaar of beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Maison de l'Aumance ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.

* De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gast het tegendeel kan bewijzen.

* We verwachten dat gasten van Maison de l'Aumance zich houden aan de huisweetjes en de algemene voorwaarden en zich gepast en respectvol gedragen.

 

Reservering en betaling

* De huurovereenkomst kan, via onze website, per e-mail of booking.com worden aangegaan.

* Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt Maison de l'Aumance een reserveringsoverzicht per e-mail, indien de gewenste kamer beschikbaar is. Als de gewenste kamer niet beschikbaar is, zullen wij u, indien mogelijk een andere optie bieden.

* De reservering is definitief na ontvangst van de (aan)betaling.

* De (aan)betaling moet binnen 7 kalenderdagen voor de datum van aankomst worden voldaan.

* Indien de (aan)betaling niet tijdig binnen is wordt de reserveringsaanvraag geannuleerd. De gast ontvangt hier per e-mail bericht van. 

* Het resterende openstaande bedrag dient bij aankomst contant te worden voldaan.

 

 Aankomst en vertrek

* Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 16.00 uur beschikbaar en kan tot 21.00 uur worden ingecheckt.

* Het wordt gewaardeerd als we de verwachte aankomsttijd  van u van te voren doorkrijgen.

* Afwijkende aankomsttijden dan hierboven genoemd zijn alleen mogelijk in overleg.

* In verband met het schoonmaken van de kamers is het nodig op de dag van vertrek deze uiterlijk 11.00 uur te verlaten. 

* Een late uitcheck is in overleg mogelijk bij beschikbaarheid van de kamer.  

 

Annulering

* Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:

- U kunt kosteloos annuleren bij annulering vanaf 2 weken of eerder voor aankomstdatum.

- Bij een annulering binnen 14 dagen tot 6 dagen voor de aankomstdatum; brengen wij 50% kosten in rekening.

- Bij een annulering van 5 dagen of minder voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen, brengen wij 100% kosten in rekening.

* Alleen na oordeel van de eigenaar of beheerder (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken.

* Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven.

* Na overleg zal het afgesproken bedrag binnen twee weken worden overgemaakt.

* Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

* Maison de l'Aumance kan de reserveringsovereenkomst opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief  aanbieden.

* Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terug storting van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.

* Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Klachten

Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een ontspannen en geweldig verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.

Wij wensen u een fijn verblijf in onze Chambre d'hotes!

bottom of page